JAG KAN INTE PRATA MED DIG NÄR DU TITTAR BORT



Sitter hemma hos pappas kompis nu! Ska snart hem ikväll och göra SO-läxan. Har tjatat om den hela veckan och är fortfarande inte klar. Måste skärpa mig lite va... Bloggar med ikväll när jag har kommit hem. Ska passa på att ladda ner lite filmer då också, mohaha.....
Bilden är från i sommras när jag tog konfirmationen. Är också rätt förvånad över att min rubrik ,för en gångs skull, är på svenska!

I NEED A PARACHUTE. I'M FALLING!



Nu börjar den lediga dagen gå mot sitt slut. Tur att det är fredag imorgon, alltså sista skoldagen denna veckan. Har typ bara städat rummet och suttit vid datan idag. Med andra ord slöat.  Morgondagen startar med ett gammalt nationellt prov.. don't like that... förhoppningsvis slutar den med att jag köper en kamera. Det går lite fram och tillbaks om jag ska göra det imorgon eller 26 oktober...
Bild på mycket gof kvällsdricka!

SOME PEOPLE NEED A SECOND CHANCE



Usch nu har jag suttit med en läxa från 19.00 tills nu. Är i alla fall rätt nöjd med resultatet, hoppas bara att läraren läser den eftersom att jag har skickat in den en timme försent.  Är så himla trött nu så jag avgudar verkligen att vi är lediga imorgon så att jag kan ta det okej lugnt. Har bara en SO läxa att göra som kommer ta mig hela dagen. Wish me luck. 
Nu ska jag sätta på en film och njuta av att sova riktigt ordentligt för första gången på den här veckan!

WHAT YOU DON'T KNOW IS THAT I HAVE A SECRET.



Åh! Nu är det äntligen studiedag/lov. Synd bara att det inte är under fredagen också (det kunde väl ändå lärarna bjuda på eller?). I alla fall bra att man slipper skolan i en dag, behöver det verkligen. Har ändå rätt fullt upp, förväntade mig inte att nian skulle vara såhär svår. Idag måste jag göra klart svenskan så att jag kan skicka iväg den. Morgondagen måste jag ägna till att göra klart SO:n. Thank you God for giving me this day.

YOU DON'T KNOW WHAT YOU HAVE UNTIL YOU LOSE IT



Nu börjar dagen gå mot sitt slut men jag har fortfarande mycket att göra. Endast två saker att göra på tre timmar men tiden går sjukt fort... Försöker få tag i pappa också för han behöver skicka över pengar till mitt konto så att jag kan köpa min system imorgon. Men såklart, han undviker säkert mina samtal nu eftersom att han vet vad som väntas....

ps. jätteful bild men jag var tvungen för det är kaos med bildlösa inlägg..


ALL THE THINGS YOU SAID, THEY WERE NEVER TRUE





Nu ska jag käka innan jag ska börja med allt det här:


  • Läsa klart min bok (ca 100 sidor kvar)
  • Leta fakta till SO:n
  • Träna inför engelskaprovet
  • Duscha

Så funderar jag faktiskt på att börja sola igen. Många tycker att det är idiotiskt att sola för pengar (vilket på ett sätt det är, eftersom att man kan göra det ute men nu börjar det faktiskt bli vinter) men dom som är emot det köper oftast kläder för sina pengar. Men då ska jag bara säga, båda tillhör gruppen att det handlar om utseénde. So, it's the same thing!


FRIENDS WITH BENEFITS

Så jävla bra film! Såg den med vivi igår kväll och ångrar mig inte ett piss!

OOOORGASM



Herregud, tänk att det är i Sverige men hittar den snyggaste killen eller! Det är Tony Weseth från idol!


I THOUGHT I DIDN'T CARE ABOUT JERKS BUT, LET'S SEE.. !YOUR NAME ARE FLOATING AROUND IN MY HEAD LIKE ALL THE TIME!





Sitter fortfarande med min myspyjamas i sängen. Har läst i kanske en timme nu. Kommer inte ifrån skolan fastän att det är helg.. Nu ska jag iväg och äta tacos, sen ska jag hem till vivi en sväng!
Talk to you later

YOU PRETEND YOU'RE LIKE A STAR, BUT I'M LIKE THE SUN, WHICH IS BIGGER, AND HOTTER





Åh, äntligen är sista skoldagen för den här veckan över! Jag brukar alltid tycka att tiden går snabbt men den här veckan... kaos säger ja bara! Hittade en as söt bild på mig och vivi. Inte så gammal men den kom från ingenstans ändå, haha!
talk to ya later...

DAGENS LÅT!


MY HEADLINES MIGHT BE SAD, BUT I ACTUALLY DON'T GIVA A FUCK ABOUT THEM

.

Är med Viviann hemma hos mig just nu och väntar på att skjutsen hem till henne kommer. Ska nämligen sova där idag! Imorgon är det just another school day vilket betyder att sängen skriker efter mig! Är så jävla trött sen igår! Talk to you later!

 


CAN'T YOU SEE? I WANT YOU SO BADLY









Åh, kolla vad som kom i min brevlåda igår! Hade beställt ett par stövlar, en jacka och ett par jeans (som tyvärr kom i fel storlek)... Men är rätt nöjd ändå! Älskar skorna!!!!
Talk to you later

ALL THE HOURS WE TURNED IN TO DAYS

Ska sova uppe hos Mia idag! Har shoppat på internet nu i över en timme. Imorgon är det NO-prov så jag får försöka pyssla ihop lite imorgon bitti genom att läsa allt en gång till...
Godnatt!

EL ORFANATO



Såg den här filmen igår. Hade tänkt ta med den till vivi och skrämma upp henne lite! MOHAHA! Nej men det va faktiskt as bra! Rekomenderar den fast än att den var på spanska
Se trailern HÄR!


OH STOP IT. I DON'T BELIEVE IN THIS SHIT!



Nu ska jag fika på mammas nybakade bullar och sen fixa i ordning inför morgondagen. Ska nämligtn sova hos vivi eftersom att vi har vandringsdag i skolan imorgon. Ska typ gå pilgrymsleden eller något? Kommer antagligen att blåsa och regna, alltså måste jag ta med mig massa ombytte och sånt. Det är inte speciellt skönt att gå i våta kläder så...
Talk to you later!

I WANT TO HOLD YOU BUT MY SENSES TELL ME TO STOP



I have a lot of work to do. Måste läsa klart min bok i svenskan (jag har typ bara kommit till sidan 20), förbereda  redovisningen och dessutom måste jag skriva klart om tre författare tills på fredag! Emellan det har jag no:prov.. God help me.
Ska göra några av läxorna nu, talk to you later

ORGASM

 

This is Ryan Kwanten! ORGAMS! Haha
Nu ska jag iväg till godislagret och köpa godis till mina syskon. Fortfarande ett tag kvar innan jag får äta det själv.. Senare blir det hem till Rojin med Vivi! Tagga tjejkväll♥
Talk to you later!

I LIKE THE WAY YOU MOVE



Just nu sitter jag hemma i soffan med vivi. Har precis sett på filmen guldkompassen och kanske ska fortsätta med filmen Alive.
Talk to you later!

DAGENS LÅT


BABY I LIKE IT, COME ON AND GIVE ME SOME MORE



Sitter och lyssnar på musik och förstör mitt liv med att plugga svenska. Nu är det bara matten kvar... Följde med Rojin till optikern så, that's the reason why i haven't done my homework.
Talk to you later

YOU'RE GIVING ME BUTTERFLIES



JAAA! Nu har vi fått skolfotona så jag har beställt hem dom nu! Sitter hemma hos vivi, typ otroligt att jag får sova hos henne på en vardag! Nu ska vi lägga oss och se på en film innan klockan ringer för skola, again..!
ps. excuse me kvalitét
Talk to you later

..


DAGENS LÅT



En låt kan vara bra trotts att den är gamal, right? Den här är i alla fall grym och speciellt Alicia som sjunger den. Undrar om hon inte har en utav de vackraste röster som finns!

I NEVER EXPECTED YOU TO LOVE ME







Mamma har varit iväg och plockat svamp så jag sitter och studerar henne och Camilla när dom rensar den. Jättekul! Inte precis men det ska bli riktigt gott att äta sen. Först tacos!


PHOTOS FROM LAST SATURDAY







Jag sa ju att jag eventuellt skulle lägga upp bilder från i helgens släkt festen/kalas. Har inte så många bilder och som vanligt lyckas jag aldrig vara med på bild, men här är i alla fall tre random från lördagen!

BILAR 2!





Såg den här på  bio igår! Hyfsat bra faktiskt!

BORING..

Sitter i skolan just nu och väntar på nästa lektion. Har inte hunnit blogga men ska försöka hinna senare idag!
Talk to you later

I WANNA TASTE YOU BUT YOUR LIPS ARE VENOMOUS POISON



Ska sova nu all the people. Eller strax, ska ju cykla hem först.. (n) men kommer inte orka sitta vid datan då! Imorgon ska jag i alla fall iväg på kalas/fest eller vad man nu kallar det. Bland annat min moster som har fyllt år. Får se om det kommer några bilder därifrån. Har ju inte köpt kameran än:/
Talk to you later!

DAGENS LÅT



Den absolut finaste låten som finns! Listen!

DAG 8 - MITT TURNUMMER



Mitt turnummer är 2! Finns inte så jättemycket mer att säga. Är inte hemma så har ingen speciell bild att lägga upp heller så tar en random bild från facebook!
Talk to you later


DAG 7 - BILD PÅ NÅGOT JAG ÄLSKAR ATT GÖRA



Enkelt. Jag älskar bland annat att sjunga, även om det inte låter så bra, haha!

DAGENS LÅT


I'M SORRY FOR NOT DOING MY JOB.



Det här är så inte sant! Jag har sjunkt 200 fucking platser på blogtoppen sen skolan börja! Vad är det här eller..? Jag vill ju verkligen skriva i min blogg. Det är en del av mitt liv men det är faktiskt så att om jag spenderar för mycket tid till det just nu, kommer jag inte ha ett liv som jag vill det... It's sad..!
Den här fula bilden stämmer klart in på mitt humör just nu!
Talk to you later

EVERYTHING IS TO CHANGE!



Sitter och myser medans det åskar. Bara det att det inte finns så mycket att göra så får väl nöja mig med att chatta och lyssna på härlig musik. Har inte gjort matteläxan än heller. Inte bra.
Faktiskt så är jag rätt, mycket, trött också. Har sovit typ 5-6 timmar varje dag sen skolan har börjat. Kanske är det för att jag har fått en tv att se på varje kväll? Eller är det för att jag spenderar mer tid på läxor.. No one knows..
Talk to you later

TRUE TALENT



This is actually a good program. Ska sticka iväg och kolla på det snart. Får se om jag kan göra något mer inlägg sen. Vet inte om jag har nämt det men jag har ju typ "dataförbud". Så får smyga med det lite
talk to ya latar!

I DID MY BEST ANYWAY



Har precis målat mina naglar yao! Haha nä men jag är faktiskt rätt nöjd. Det är inget speciellt utan bara vit färg men om man inte orkar krångla med fransk manikyr så tycker jag att vitt är nästan lika fräsht!
Talk to you later

RSS 2.0