DAG NUMMER FIRE

Nu har vi, de flesta, i konfan kollat på scream 2. Tänkte precis få igång trean när nattvakten kom och körde ut oss. Idag har det i alla fall varit hyfsat varmt. Badade faktiskt med frida och c. Sjukt gött!
Imorgon så blir det att gå upp vid den vanliga tiden, 8.30, och börja med frukost. Sen drar dagen igång igen. Godnatt






KÄNNER RUSET.

Tyst och lugnt i hela huset. Känns som att det bara är jag som är vaken. Förklaringen till att alla sover är att nattvakten är lite läskig! Fast ändå rätt schysst.
Nu ska jag nog också sova innan jag somnar framför datan♥


NUMBER THREE

Idag har det varit sjuuukt varmt. Har bränt mig lite grann men till skillnad från vissa andra så är det inget. Ändå rätt nöjd:) I alla fall så var det grymt väder och det SKA det bli imorgon också. Betyder att jag kommer vara ute hela dagen imorgon!










FURRA KVALLEN

Här kommer några bilder från igår kväll eftersom att jag var så jävla trött att jag somnade ganska snabbt. Naken bad anyway. Funny! Tyvärr får ni inga bilder från det utan ni får nöja er med detta.






DAY NUMERO DOS

Här kommer lite bilder från nästan hela dagen:)










ICE-CREAM

Äter glass med Vivi och Frida! Snart blir det nog att gå ut i solen medan den skiner på himmlen. BYE




BILDER FRÅN ORUST

I helgen så var jag och vivi ute på orust och firade midsommar. Har hittat på en del härliga saker bland annat åkt ut med båten och vart på promenad uppe på klipporna. Vädret var ett ganska okej midsommarväder. Blåste lite med det var sol så jag passade på att sola. <3










FÖRSTA DAGEN PÅ KONFALÄGER

I morse så åkte jag och 46 andra goa personer på konfaläger. Har haft en hyfsat kul dag liksom badat och solat! Delar rum med världens tre bästa tjejer. Viviann, Emelie Hellberg och Frida Gustafsson! Nu ska vi snart ner och träffas för att ha någon kvällsbön? Sen drar det fan i mej igång!


 


ÄNDRADE PLANER

Stannar hemma. Sover. Vaknar. Drar till konfa.
Godnatt

AT SOFIAS PLACE

Nu har jag och vivi packat klart och ska dra till Sofia en liten stund innan det blir sova för i morgon bär det av till Skillingaryd(?) på konfaläger i en vecka. Men läsarna får hänga med eftersom att datorn gör det. Så imorgon kommer jag lägga in lite bilder från helgen!
puss


right now!


INGEN RUBRIK

Ingen uppdatering på typ en vecka.. sorry. Har haft konfirmationm varje dag och har dessutom vart ute varje kväll. I helgen åker ja till orust men sen på lägret har jag med dator så då kan ja börja blogga igen. puss<3

GET THE LOOK



1. Läppglans 236kr från Christian Dior 2. Silkesblus 520kr från Topshop 3. Soft BH 56kr från Charlotte Russe 4. Svarta strech byxor 1400kr från Halstone Heritage 5. Retro glasögon 128kr från Urban Outfitters


DO I HAVE TO EXPLAIN?


SKÖNASTE LÅTEN!


MY DREAM!

Jag har fått en tendens att skriva orgasm till allting men detta är verkligen orgams för mig. Världens snyggaste American Shorts från Melba. Funderar på att beställa dom nu men jag är lite osäker på det eftersom att jag behöver min nya kamera snart. Shorts vs. kamera? Dom kostar i alla fall 329 kronor och jag har inget tålamod! Dom ska hamna på mig!



I'M NOT UNNAPPROACHABLE, JUST SHY

Jag säger bara. Facebook. är. sämst. Händer inget kul. Så istället kommer den dolda fjortisen upp i Alicia. Eller ska man säga osminkade sanningen.. Visst är jag söt?


ORGASM


SOMMARLOV?

Är det detta som kallas sommarlov? Regnar var och varannan dag och ingen sol alls. På skolavslutningen i torsdags var det i och för sig rätt okej väder. Typ 17 grader? Efter avslutningen så följde vivi med hem och vi käkade smörgås tårta. Sen mötte vi Rojin på stan och satt på lilla blå och.. kolla in läget, haha. Right Rojin?:)









SHOPPING TIME

Igår så fick jag min klänning från nelly.com. Passade perfekt men så visade det sig att festen blir inställd. Idag var det i alla fall sista skoldagen. Jag, vivi och rojin var uppe på stan och jag köpte bland annat skor till skolavslutningen.
Bye sunshines












IF YOU CARE ABOUT ME, DON'T FUCK IT UP

I måndags var världens underbaraste Madde på besök! Hoppas verkligen att jag kan få komma och hälsa på henne i Stockholm i sommar.


STUDENT HELG..

.. I Falköping. Riktigt dåligt väder var det i fredags men jag drog upp till donken och käkade medans de andra stod i regnet och kollade på studenterna. Bra nog så fick jag med några bilder också. By the way! I veckan så åker jag till skövde och köper min nya kamera :D Jag får vänta lite med datorn men jag kommer att få låna Kamals dator till konfalägret som tur är.








LMFAO - PARTY ROCK ANTHEM FEAT. LAUREN BENNETT, GOONROCK

Har ni inte lyssnat förut så är det värt att göra det nu:)


SNART NY DATOR...

Antingen denna veckan eller nästa vecka kommer ja beställa min nya dator. Vill gärna få den innan jag ska på konfa läger så det är dags nu. Det possitiva är att jag kan BLOGGA! hejdå:D

ENLIGT MIG....












TWILIGHT

Har sett filmen förut men har aldrig tyckt att den är speciellt bra för ens nu.. Helt plötsligt så... Gillar jag den, haha!




CHEESCAKE BABE!

Om jag fortsätter göra alla mina cheescakes så goda kommer jag gå upp i vikt som fan, haha! Så vad ska jag säga.. årets sista? Yes, i think so..


FEST I STAD

Idag är det, vilket jag faktiskt inte visste innan jag gick upp till stan, fest i stad. Där uppträdde bland annat Molly Sandén och jag tog ju självklart autografen. Nu sitter jag däremot inne hos pappa. Ska dra ut i solen nu och börja läsa fortsättningen på Elsas mode, Elsas värld.






SOLAR OUTFIT

Här är dagens solar outfit. Självklart går jag ju inte ut på stan bara så där, men det är den bästa outfiten till att bara hänga lite i trädgården. As mysig blå oversize skjorta till ett par söta badkläder! Om man vill kan man ha t.ex vita shorts till och knyta upp skjortan:)

ps. sorry för suddig bild...


HAPPY B-DAY

Nu ska jag strax iväg till underbara Rojin som fyller år idag! GRATTIS BABE! Här är dagens outfit!



SUMMER IS ALMOST HERE

Igår var det en as go dag! För det första så gjorde jag kladdmuffins på hemkunskapen, sen när jag kom hem drog vi i familjen upp till berget och åt pizza men det bästa var när vi skulle hem och äta kvällsmat och vi fick jordgubbar och varm choklad med marshmallows!










RSS 2.0