OUTSIDE!

Igår var jag och Minis (Marina) ute och gick slingan. Rätt skönt faktiskt! Trodde nästan att jag skulle dö men det var inte så jobbigt som jag trodde! Håller på och jobbar på sommarkroppen till 2013, haha!


ps. världens smutsigaste spegel syrran har..


H. CRONSTEDT

Då ska ni alltså få lite information om H. Cronstedt

Namn: Hugo Cronstedt
Ålder: 25 år (född under året 1986)
Längd: 1.90
Känd för: Hugo är känd för bland annat att ha en utav rollerna i boken Elsas mode by Sofi Fahrman.
Där sägs det också att han är chef för ett svenskt klädmärke.
Övrigt: Hugo är uppväxt i Stockholm men bor numera i London. Hans favorit färger är mörkgrönt och marin blått. Hans främsta förebilder är hans 3 bröder. Just nu är hans dröm att komma till Hong Kong eller Singapore inom de 2 kommande åren!


GÅRDAGENS SKRÄLL..!

Visst, nu är det Alicia vi pratar om så detta är inte så ovanligt för mig men otroligt myket pengar har försvunnit från mig. Tyvärr inte på shopping eller något sånt utan bara poff borta. Skrämdes lite när ännu en 500-lapp försvann igår men jag hittade den tillslut. Liksom 1000 spänn på två veckor skulle bara vara för myket! Men jag är i alla fall glad över att äntligen har råd med att köpa min kamera så nästa vecka bär det av till Skövde. Ska försöka kolla runt lite nu efter en ljusrosa laptop! What do you think about that? Någon som vet vart man kan hitta en sån? Annars får det bli en mini tills efter sommaren..


FOUND WHAT I'VE BEEN LOOKING FOR!

Som ni ser två inlägg ner ska jag skriva lite om Hugo Cronstedt! Är i skolan just nu och min lektion börjar om en minut så jag tar det när jag kommer hem!
puss

TÄVLING HOS DENNIS!

Hejhej! Är med och tävlar om en Canon G11 på Dennis Maglic blogg!
Vill du också ha chansen att vinna kameran, klicka HÄR!


DAGENS KÄNDIS! NÄSTAN...

Hemma hos pappa vilket bertyder inga bilder, ingen kamera osv. Men hade tänkt att försöka klämma in en dagens kändis innan jag börjar med läxan. Kändisen är ingen mer än H. Cornstedt men just nu så verkar nästan all fakta "hemlighetsfull". Men jag kommer fixa det här! Trust me!
(alltså kommer all fakta om.. några dagar?)


ROCKEFELLER STR... I MEAN SWEDEN

Got to go to bed now. Ses imorgon om jag hinner. Måste förbereda läsårets näst sista läxa imorgon! Übersköönt! Har redovisning på måndag om deckare jag läst. Very interesting, right? Men ska försöka hinna med ett inlägg imorgon medan jag gör en powerpoint.
Godnatt Sverige!!
(which a wish was rockefeller street..)


WORTH?

Är detta årets hippaste ring eller vad? The Lover Ring är gjord av läder och har trycket "fuck". Ringen är från One teaspoon och kostar 499 kronor på bubbleroom!
Ska man slå till eller är 499 kronor inte värt en ring. Vad tycks?

         

One teaspoon The Lover Ring Leather/Print på Bubbleroom.se


KAOS

Jag kan inte förstå hur ouppdaterad jag har blivit på senaste. Jag ska helt enkelt vara ärlig och säga att jag har väldigt lite tid för bloggen tyvärr. Faktiskt så önskar jag att någon kan spola fram tiden några år. Ingen annan som känner samma eller? Jag vill bara vara klar med skola och alla dessa hinder! Jag vill helt enkelt vara fri. Men tyvärr så har jag några plågsamma år kvar innan jag kan starta en riktigt blogg. Alltså på riktigt verkligen! Jag kan bara se framför mig hur allt ska vara. Hur aktiv jag ska vara. Hur intressanta inläggen kommer vara. Men än så länge så sitter jag här framför datan och fantiserar. Help...
Kom tillbaks om några år, puss och hej!




ps. ni måste lova!!!

FASHION IS LOVE!

I'm so tired. Har letat efter klänning till en fest nu i flera timma. Jag har en ide men jag vet inte riktigt om jag vågar avslöja hur det ska se ut i så fall... kanske blir en överraskning? Eller så berättar jag på en gång.
Nej, men jag kan i alla fall avslöja att det kommer bli något riktigt snyggt.. så jag hoppas att dom har kvar temat bal!
Nu måste jag ta hjälp av Madelene Billman!


HELP...

Sitter och kollar lite på tv nu. Har inte så mycket att skriva idag... Håller på med läxan. Ska skriva klart kladden till en deckarnovell men mitt huvud känns helt tomt och jag orkar bara inte mer! Hoppas bara att jag kommer på något lite senare!


SUNDAY MORNING

Nu har jag precis kommit ut från en skön morgon dusch. Som ni ser så har den varit rätt lång eftersom nu är klockan redan.. snart tio i två! Ska platta mitt hår nu med den nya plattången:D Sen ska jag ta och gå ut i den fina vår solen
Här är lite bilder från presenterna jag har fått! Försökte få med så mycket som möjligt i bilden men allt kom inte riktigt med


BIRTHDAY PARTY:)

Nu har då alla gäster gått hem. Lite skönt faktiskt. Har fått en del presenter, ska ta kort och lägga in bilder i morgon. En av sakerna va en ny plattång! As bra eftersom att min andra gick sönder...
Ska nog börja kolla lite på Big Brother sen igen. Har inte sett det sen Rodney åkte ut... Saknar honom verkligen! Men först ska jag upp lite Mia lite:)










FUCK...

Förlåt för himla dålig uppdatering! Har ju fan ingenting att skriva och dessutom krånglar det med internet hela tiden. Igår så var i alla fall jag med en kompis, glömde dock ta bilder. Men jag har bild på min syster från att jag fixade henne till ett disco igår.
Idag ska jag ha kalas för släkten så jag uppdaterar nog mer i kväll... Man kan i alla fall hoppas:)




SKOLA

Har varken bloggat eller vart inne på facebook på typ 3 dagar, men nu så får jag nog börja igen. Springer bara upp till min moster nu när hon har ftt internet:)
nu börjar min lektion, ses sen!

LIKE I CARE.

Idag är det Michelles födesedag, alltså min minsta syster. Hon fyller åtta idag och imorgon så fyllar jag femton!!:D
Här kommer lite bilder från i morse, eftersom att vi brukar gå upp på morgonen och sjunga och sen äta tårta













JEDWARD - LIPSTICK

Ikväll så håller jag på Jedward! Och Eric såklart!
Jedward består av tvillingarna John och Edward från irland







THE FINAL SONG CONTEST

 


CHOCOLATE!!

Har precis käkat lite smörgås med choklad! Nu blir det tv-time!:)


EUROVISION - SEMIFINAL!

Ikväll så är det semifinal, del 2, och Eric Saade är med. Önskar honom all lycka! Är ju ganska trött på att Sverige alltid kommer sist, eller inte kommer med alls..
Nu ska vi fan vinna den här skiten!


ERIC AMARILLO - OM SANNINGEN SKA FRAM


POOR LITTLE THING!

DOG OMEDELBART Den femåriga pojken cyklade på gatan utanför sitt hus i Falköping när han hamnade framför en lastbil. Pojken dog direkt. 
DOG OMEDELBART Den femåriga pojken cyklade på gatan utanför sitt hus i Falköping när han hamnade framför en lastbil. Pojken dog direkt.

5-åring påkörd utanför hemmet

Den femårige pojken cyklade utanför sitt hus. Då kom plötsligt en lastbil och körde på pojken – som avled omedelbart.
– Det är fruktansvärt tragiskt, säger Dan-Ola Sandén vid räddningstjänsten i Falköping.
Olyckan inträffade vid 14-tiden i går när pojken tillsammans med en kamrat cyklade vid villakvarteret i centrala Falköping. Av okänd anledning hamnade femåringen ute i vägen, precis vid familjens hus.
– Lastbilen hade startat bara tio meter därifrån, och pojken hamnade framför, säger Dan-Ola Sandén, insatsledare vid räddningstjänsten.

Gick inte att rädda 

Ambulans larmades snabbt, men pojkens liv gick inte att rädda. Pojkens mamma befann sig vid villan när olyckan inträffade.
– Vi fick ju ta hand om både mamman och chauffören. Han var fruktansvärt chockad. De är förda till vårdcentral, där de fått hjälp med krisbehandling av kommunens Posom-grupp.

Beslagtog lastbilen

Polisen i Falköping ska nu inleda en utredning om olyckan.
– Det finns inga brottsmisstankar, men lastbilen är tagen i beslag. Det görs rutinmässigt när vi har dödsolyckor. Vi gör en besiktning av den och ser om allt fungerat, säger Ulf Edberg, länsvakthavande vid polisen i Västra Götaland.

Slamsög brunnar

Lastbilen hade utfört slamsugning av dagvattenbrunnar på gatan.
Under den olycksdrabbade måndagen avled även en man på riksväg 13 mellan Höör och Hörby. Mannen hade kört in i en stillastående bil med tre passagerare i. De fördes till sjukhus med lindriga skador.


INGET INTERNET

Fan vilken ångest jag har haft nu dom senaste dagarna eller! Har inte haft tillgång till internet och därmed inte kunnat blogga... Så ser jag på statistiken och börjar nästan störtlipa, haha.
Men nu är jag på gång igen och jag har rätt mycket bilder att ladda upp men jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. Kanske kalaset jag var på i söndags? Okej, jag var i alla fall på kalas i Varberg hos min låtsas kusin... kom hem väldigt sent.. Var tillbaks i Falköping vid klockan elva så vart det ju skola dagen efter... passar inte riktigt va? I alla fall så hade nog den lilla prinsessan en bra dag:)









PHOTOS

Nu kommer lite bilder från igår kväll då! Det blev inte att jag tog så många men några blev det i alla fall ;)
På bild nummer 5 och 6 är min systers kompis Albin som är grym på att dansa som Michael Jacksson!









 



ps. Grattis till min morbror Linus, Marina, Mamma och Mathias!


SORRY

Nu har jag precis kommit hem och jag är faktiskt helt slut, men jag lägger upp bilder i morgon när jag vaknar:)
puss!

YOU'RE JUST MY TYPE

Nu kommer tyvärr ett bildlöst, tråkigt inlägg. Tänkte bara säga att jag ska sova hos min pappas lille-brusha nu! Sitter och lyssnar lite på Spotify ocjh kollar runt lite! Imogon ska vi iväg men det blir inte för ens vid halv 5 så jag kommer nog hinna lägga in ett inlägg då. Juste, jag kanske är med min kusin en stund innan också:) Men nu ska jag snart sova, natti!!



PLEASE HELP ME!

Nu har jag faktiskt kollat lite på vad ni tycker om klänningarna till min skolavslutning! Har ju väldigt svårt att välja men om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt om det här hjälpte heller.. Har räknat ihop nu och det ligger lika, alltså lika många röster på varje så för min skull, fortsätt gärna att rösta HÄR! tack!


SÄKERHETSDAG!

As go skoldag idag. Har varit utanför Falköping och haft en säkerhetsdag. Åkte bland annat moppe, roligare än vad jag trodde faktiskt. Sen så fick vi rökdyka och släka eld, men som tur var så lånade jag en annans jacka så min luktar fortfarande as gott :D




kanske kommer lite fler bilder sen(:


SLEEPING NEXT TO YOU

Nu siter jag uppe hos mia och ska faktiskt gå och lägga mig. Imorgon börjar jag klockan halv nio, vi har säkerhetsdag i skolan. Ska bland annat rökdyka och köra moppe, men vi får se hur mycket jag och min lilla mage klarar av, hehe. 
Kanske kommer lite bilder imorgon.. goodnight!

ps. Min moster har faktiskt en blogg också, tyvärr har hon inte bloggat på ett tag men om ni kollar in lite då och då så får vi se, hon ska ju börja snart igen så.. ---> HÄR!

SWEDISH HOUSE MAFIA - ONE

Faktiskt jättebra låt! Ni kommer känna igen den, ja lovar!



BB-fan!

SKA MAN VARA FIN FÅR MAN... OSV.

Idag har jag varit och gjort en piercing i naveln! Är jätte nöjd men det gjorde lite ont och det gör det fortfarande. Är rätt känslig så det är inte så konstigt. Anyway så har vart ledig i stort sett hela dagen från skolan men fick komma tillbaks och göra ett prov, suck.
Här kommer några bilder, blev inte så många bra men enjoy






PÅVÄG MOT SKOLAN...

Good morning readers! Nu ska jag snart gå till skolan. Var tvungen till att börja tidigare denna tisdagen för att jag ska göra ett prov. Inte speciellt kul men imorgon så är jag ju ledig hela dagen! Som jag sa tidigare ska jag göra en piercing, är sjukt nervös men det kommer säkert gå jättebra!
Hörs sen!


THOUGHTS..

Nu har jag typ gått och tänkt i flera dagar om man ska våga skriva sina egna tankar i bloggen. Jag har ju sett att faktiskt väldigt många gör det men man vat ju aldrig, alla tänker inte samma som mig och jag vet inte heller hur folk reagerar men jag ska göra mitt bästa. Så det är första gången jag ska dela med mig av mina tankar och jag vet inte riktigt hur man ska få ner allt och samtidigt göra det intressant, men fortsätt läs, som jag sa är det ju trotts allt första gången!
Så just nu kan man säga att mina tankar går kring HOMOSEXUELLA, eller framför allt BÖGAR egentligen.
Jag har absolut ingenting emot dem men världen är väl egentligen skapa kille-tjej, eller? Det är lite creepy. Sen är jag faktiskt lite avundsjuk också! Eller lite och lite.. alla snygga killar är bögar och jag undrar typ, varför? Är det något fel på oss tjejer eller? I och för sig så är det något man föds med men.. världen kunde vart annorlunda!

här är några bilder på kända bögar, några som många tjejer vill ha..

 





THE GOOD ONES ARE TAKEN, THE HOT ONES ARE GAY, ONLY THE BAD ONES LEFT



För det första ska jag bara säga att rubriken är tagen från vivi! Världens bästa... öh.. rubrikare!
Idag har jag varit i skolan hela dagen då, har bland annat haft slöjd. Just nu har jag träslöjd, jättekul! Dock hade jag hellre velat vara hemma och slappnat av lite. Känns inte som att jag hinner med det.. Juste, på onsdag ska jag pierca mig i navlen så, wish me luck!






TIME TO SLEEP?

Nu ska jag faktiskt göra något oförväntat, eller vilket jag tror är. har nu bestämmt mig för att börja gå ut och gå på morgonen eftersom att jag har fått ett par jättebra skor! frågan är bara om jag inte kommer somna om nu, haha. knappt att jag orkar skriva, men vi får se.. :)



MOVIE TIME

Då har man klarat av ännu en dag, snart börjar det ju dra sig mot sommarlov. Riktigt härligt! Nu ska jag och Mia titta på en film, kommer inte riktigt ihåg vad den heter men verkar faktiskt hyfsat bra. Sen efter det så blir det nog att gå och lägga sig, har en lång skoldag framför mig.
godnatt alla läsare!


TINIE TEMPAH - WRITTEN IN THE STARS FEAT. ERIC TURNER

awesome låt!


SPENDING MY TIME THINKING OF YOU

Precis som jag lovade så får ni nu se lite bilder från igår. Bilderna är dock tagna från dennis maglic's blogg men hoppas ni är nöjda ändå! enjoy:)
 





ps. sjukt snygg!


MY KNEES WHERE SHAKING

Nu ska jag ta och gå ut i den underbara solen! Igår kväll åkte jag upp till majelden med mamma m.fl men så träffade jag annie och zara där. Hade rätt kul faktiskt men det var lite kallt.. Lyckligt lottade var vi i alla fall eftersom att det inte började regna! Det bästa av allt var nog ändå när vi träffade Dennis Maglic!! Alla ska bara veta hur sjukt snygg han är!! Bilder kommer senare:)
puss



RSS 2.0