DAG 7 - YESTERDAY, AGAIN

Har väldigt lite bilder igår. På tal om det.. the freakin camera ha gått sönder! Som tur har mamma med sig sin kamera också men hennes bilder.. blir inte lika bra. Här kommer dom sista bilderna från yttligare en kamera som pajat i skåneland!

by the way, bilderna här är från ystad.. skulle egentligen in till malmö en stund men vi hann icke det.




DAG 6 - YESTERDAY

Tekniskit sett är det för två dagar sen men anyway.. Det här blir ett kort inlägg. Hela dagen badade jag så typ inga bilder alltså.. men jag får bjuda på något i alla fall..
Inlägget om dagen kommer imorgon(på morgonen tror jag..) för nu ska jag sova!




DAG 5 - THE FREAKIN' WINDY DAY

Idag kommer inlägget rätt sent men jag har haft en rätt hetsig dag. På morgonen idag så badade jag och mina syskon i havet som var sjukt kallt! När vi kom upp igen så var det bråttom iväg till helsingborgsfestivalen och danmark. Halva dagen spenderade vi alltså i danmark och resten i helsingborg.
Juste! på lördag så kommer vi åka in dit igen för att se på Eric Saade!:D












Jessie!




TO LITTLE FUNK

Idag fyller lilla Danni år. Har ätit tårta tidigare idag och nu har vi precis grillat. Just denna dag har det vart fullt upp. Vi har typ 9(!!) gäster här hos oss, men det har vart riktigt trevligt:)
enjoy the pictures










morbror linus och jessie!


marina och fredrik!


DAG 4 - THE SUNNNNY DAY

Denna soliga dag har jag spenderat på bryggan nere vid havet! Underbart väder! Har knappt inte haft med mig kameran någonstans idag, har bara tre bilder som jag ska bjuda lite på. Men i alla fall, natten är fortfarande ung;)






TUESDAY NIGHT

Igår kväll grillade vi i familjen. Efter det så hängde jag och jennifer ute på lekplatsen(?) med en annan tjej vi träffade:) snurr snurr..








DAG 3 - THE WINDY BUT SUNNY DAY

Idag har solen faktiskt vart framme! Jätteskönt. Allt vått från gräset har börjat försvinna och det känns inte som vinter längre. Har vart nere vid bryggan och badat med Jennifer m. familj och innan det åt vi glass i solen! Mormor har precis kommit hit så det blir lite grillning ikväll igen. Maby some pictures dyker upp... ;)














DAG 2 - THE CLOUDY DAY

Idag har inte vädret vart så speciellt bra men det börjar spricka upp igen. Det har tydligen regnat i typ en hel veckan innan vi kom hit så jag är ändå rätt nöjd. Jag och jennifer va ute på en promenad och tog massa bilder:)
Enjoy!














DAG 1 - THE ARRIVAL

Just nu är jag i skåne, wiihoo! Kom fram igår vid klockan halv 4? men jag hann inte blogga så mycket då, men jag fick några bilder i alla fall:) Tyvärr så regnade det hela kvällen men jag och min kompis Jennifer myste med ljus och spelade lite kort!








HEJDÅ

Nu bär det av till skåne! Eller inte riktigt än, familjen sover fortfarande... inte bra. Men vi ska komma iväg till 10. Bloggar när jag kommer hem för min älskade dator ska ju med, som jag sa..


IF YOU LOVE FASHION. KLICKA PÅ BILDEN

Fashionflair - Fresh by Freshnet


IT'S SAD TO THINK THAT I WOULD FALL IN LOVE WITH SOMEONE LIKE YOU

Har typ.. INGENTING att göra så jag tänkte bjuda på lite bilder från veckan.
By the way om 3 dagar så åker jag och min familj ner till skåne och så klart så följer datorn med! :D Har tyvärr inte hunnit köpa min kamera än så jag får fortsätta ta med den vanliga skiten. But! I'm gonna keep update for you guys!


världens snyggaste bild på mig när vi sitter inne på pizzerian


food


my crazy cousin


ännu mer food


provade några snygga pilotglasögon? på intersport!

A LITTLE WORD CAN CHANGE A LOT.

Har precis kommit hem från bilbingo i floby. Lyckades komma med dit men jag va inte ett dugg rikare när jag kom hem. Nu taggar jag inför skräckfilm med bland annat Martina och mamma!:)

IT'S A WILD WORLD

Det här är nytt i min garderob. Gick upp på stan för 2 dagar sen och hittade tröjan på bilden. Köpte den på vero moda för 179:-


I MADE IT OBVIOUS THAT I WANT YOU TO

Har varit sämst på att blogga senaste dygnet... Det är nämligen så att jag inte får ha internetet nu på ett tag eftersom att det har varit mitt liv det senaste.. Igår så proppade jag kameran full med bilder och hade tänkt att lägga in allt med det funkade inte riktigt och tyvärr är jag inte hemma nu så jag har inte med mig dom. Om jag har tur så kan världens bästa moster låna ut sin dator sen ikväll!


ALICIA GOES CP!

En riktigt regnig dag som denna finns det inte så mycket att göra så... exakt. Alicia goes cp.  Är med min kusin Emelie just nu. Hon ska sova här i stan i natt. Kommer antagligen att gå och hyra en film eller något som vi kan titta på ikväll. Något bra filmtips?






I GUESS WE BOTH KNOW

Är det 3 eller 7 års olycka när man krossar en spegel..? cause i just did..


THE MOMENT I MET YOU

Uppdaterar väldigt sent just nu men när jag kom hem igår så var det bråttom iväg till fia. Hade tänkt att blogga lite där men det var knappt att jag fick tid att ens gå in på facebook så... Innan det så var jag i alla fall hemma hos mormor och hämtade några saker till mitt rum och dessutom så grillade vi lite.






Min, så kallade, familj!

I KNOW YOU WANT ME

Igår när jag kom hem så drog jag iväg till Sofia en stund! Var inte där så länge utan drog hem efter ett tag och greja iordning i mitt nya ruuuum! Snart ska jag visa bilder härifrån men allt är inte riktigt i som det ska än. Senare idag ska jag vara med vivi men nu ska jag sätta upp min nya tv!


FEEEEEEEEEEST HOS MANGE!


GOING HOME.

Ikväll ska jag hem till Falköping igen! Har vart borta en dag och jag saknar redan alla där. Nu ska jag och min kusin ut lite.
SEE YA!

OUT.

På något sätt är jag helt plötsligt hos pappa.. Inte helt fel men ärligt hade jag hellre velat vara med kompisar ikväll.. Istället så kommer min kusin snart. Tar med min kamera så maybe, maybe kommer det några roliga bilder!


I NEED SOMEONE TO CATCH ME WHEN I FALL

Här är lite bilder från min dag. Har inte gjort så mycket, va ute hos gammelmormor och åt lite mat med min moster och min kusin. Nu ska jag upp och kolla på scream 4 med Mia och Kamal. Finns på mobilen(y)








COOL OUTFIT!

Här kommer en bild från tidningen Vecko revyn. Är det någonting jag vill ha just nu så är det den här outfiten (nummer 6) och speciellt dom coola jeansen med snörning. Faktiskt har jag aldrig sett sånna förut men det är min stil!



Randigt linne, motel 399:-
Strassprydd väska, by Malene Birger 2199:-
Jeans, cheap monday 600:-


WHAT ARE WORDS IF YOU REALLY DON'T MEAN THEM.

Förlåt för att det inte kom några bilder igår kväll men det var så att jag inte kom hem utan sov hos vivi (hon har inget internet). Men nu kommer det nästan som en bildbomb.. inte riktigt kanske men jag har i alla fall rätt mycket bilder.
Nu drar jag den korta versionen över gårdagen. Först så kom Sofia och Hajan hit och vi skulle upp till donken och käka. Efter ett tag kom Dillo och Ludde. Senare drog vi upp till Teo Larsson och spenderade restan av kvällen där.












BELIEVE IN DREAMS, CUZ YOU MAKE THEM BY YOURSELF

Be right back, jag och vivi drar hem till henne nu. Får se vad som händer sen men jag har med mig kameran i alla fall.. kanske något spännande. So don't miss it!


YOU KNOW THAT I'M A CRAZY BITCH, I DO WHAT I WANT WHEN I FEEL LIKE IT


Smartheadet alicia hade såklart med sig kameran till badet!! Men jag trodde att jag hade glömt den hemma så det blev inga bilder där ifrån. Har istället lite bilder från när jag var på donken med Ludde, Felix och hans bror Adam, Hajan, Sofia, Festim, Vivi och Dillo. Sen spå drog vi och träffade Teo Larsson!! Have missed him so much(!)men jag va tvungen att dra hem så här sitter jag och vivi och chillar lite för oss själva.




IF YOU'RE NOT STRONG ENOUGHT TO GO THROUGH IT, JUST GO WITH IT


Nu ska jag upp till stan och köpa några saker innan jag och vivi drar upp till badet:) Tar med kameran så ni får lite bilder sen!

FILMEN FRÅN I FÖRRGÅR.

Så här kommer en film från när jag tälta hos Ludde. Absolut värt att kolla


SNURRAR RUNT I EN STAD SOM GLÖDER

Funderar på att sova snart. Det har varit en lång dag men jag är jättenöjd! Kom precis hem från Ludde Petterson,  där bland annat Teo Moberg, Dillo och Fia var. Har märkt att jag är med dom rätt ofta men det är chill faktiskt. Vi ska nog ses igen imorgon kväll!
Godnatt.


Random bild jag tog på mina finast katter!

KONFIRMATIONSDAGEN!

Måste bara säga att det gick jättebra! Va riktigt nervös faktiskt men det va inte så farligt som man kunde tro. Nu är jag i alla fall konfirmerad. Tur att man bara behöver göra det en gång i livet. Kommer sakna alla, men hoppas att vi kan ses igen!
På kalaset efter så fick jag bland annat 2500 kronor och en 40" LED tv!!! Precis vad jag behöver! Tack allihopa för presentarna! puss






Martin och Malin(:


Johan Willbo




Syslingen Danni


Mamma och Johan


GREAT-GRANDFATHER

REST IN PEACE!






IF I AIN'T GONNA DO IT BY MYSLEF, IT CAN NEVER HAPPEN

Inte speciellt taggad för imorgon faktiskt.. eller inte än i alla fall. Har fortfarande fullt upp. Måste duscha, platta håret, städa osv. Sen kan jag inte riktigt alla låtar och dessutom är jag osäker på vilken klänning jag ska ha. Just nu är jag bara trött! Skriver mer ikväll när jag inte behöver stressa så mycket.
En sak är i alla fall klar (nästan) och det är smörgåstårtorna. Jag antar att det är för att det inte är jag som gör dom så.. höhö


TÄLTAR

Ikväll ska hela gänget (vivi, sofia, dillo osv.) tälta i Luddes trädgård! Sofia kommer nog ta med kamera så jag kanske får några bilder att lägga upp imorgon. Nu ska jag dra mig, ses!

BROKE MY FUCKIN' NAIL..!

Hur jag än gör så lyckas jag, efter ett dygn bryta av min ena lösnagel. Första gången jag har använt sånt faktiskt och det kändes helt fel att fila ner mina riktiga naglar... Men gjort är gjort. I alla fall så var det en som inte hamnde precis rätt och det är den som har åkt av så kanske... kanske.. jag kan sätta på en ny hos Sofia.
Ska iväg nu, kommer hem om en stund och då ska jag leva livet medan jag har det!


JOFAMA BY KENZA

Funderar på att köpa denna jackan till hösten? Det är i Kenzas kollektion Jofama by Kenza.
Kostar runt 1995:- men den är inte i butik ännu. Så vad tyker ni, skulle jag passa i den?


KOM OCH STANNA UTE NATTEN LÅNG..

.. sommartider. Snurrar runt i en stad som glöder..
Erkänn, det är härligt med sommar. Önskar nästan att sommarlovet varar för evigt!
Today har jag vart på konfan som vanligt typ. Vaknade på tok för sent idag så fick bara slänga på mig det jag hittade. Sen ute med kompisar bland annat Sofia och Vivi. Vad jag har hört så kommer nog Hajan hem imorgon så vi kanske ska vara med henne!:)
Nyss så började jag se på en skräckfilm, Husk, men jag va tvungen att gå hem eftersom att imorgon bitti ska jag på begravning..
puss



PEOPLE ARE SAYING: YOU'LL ONLY GET ONE CHANCE IN LIFE. IF SO.. FUCK LIFE


Nu får alicia willbo lite damp, bara så ni vet. Min pincett är helt borta. Hade den senast på lägret och la den sen i ett par byxor men ändå kan ja kan inte hitta den någonstans!
Så funderar på att gå upp och köpa en ny nu då, men inte kul nog så kommer den säkert suga eftersom att det inte är många pincetter som är riktigt bra. But I need one, now.


SOMMARTIDER

Nu ska jag hoppa in i duschen! Är klar om kanske, 40 minuter. Måste snabba mig lite idag eftersom att jag ska på dop, ingen mindre än vivianns dop. Sen efter det ska vi hem till Sofia (<-kolla hennes blogg) och kolla på film.
Ha en underbar dag!


COFFE TIME

Nu är jag uppe.. Ovanligt. Inte normalt. Men ja ska nämligen ta foto med konfagruppen snart, eller klockan nio, men ja måste fixa mitt hår och allt sånt. Men ja ska börja med att ta en kopp kaffe (också ovanligt) för att piggna till lite. Snyggt om man står och halvsover på en konfa bild...?:o


bilder på mig och min kusin(:


SNART GÅ UPP IGEN..

Har sovit nästan hela dagen idag. Super gött. Egentligen ska jag gå upp klockan 6halv 6 i morgon och fixa mig till konfirmationsfoto men jag funderar på att ta åt mig Gry Graaf's tips och stannar uppe hela natten:) fast ja är lite osäker...


right nooooow


I ♥ MUM

Just nu sitter jag och gör ingenting. Kommer hem till världens underbaraste rum. Mamma och Mathias har nämligen gjort om det medan jag vart borta, men jag kan inte visa något än eftersom att jag har hållt det hemligt om hur det ser ut, så först nästa vecka ska jag lägga ut lite bilder.
Funderar på att dra förbi meddo om en stund. Inte fel att avsluta den här veckan med att sola lite och fylla på färgen som man har plågats för tidigare. Kanske låter det som en bra idé?
puss


FOTBOLL

Har precis kommit hem från matchen som var i Floby. Floby IF vann med 3-1 och Kamal (min mosters pojkvänn) gjorde ett utav målen och de andra två var av en som hette.. Eric Hallberg?
Något som jag ser fram emot är att se Floby IF mot Tomten den 27 augusti!♥




ÅKER PÅ MATCH

Så, direkt efter att jag har kommit hem så åker jag då på match i Floby tror jag?
Ses sen!<3


EIGHT

Nu har vi alltså vart sista dagen på konfalägret och jag är nu mera hemma i Falköping. SKÖNT! Har gått omkring idag och tagit en massa bilder från lägret, sen har det till mestadels vart bussresa.
Här får ni några bilder innan jag ska iväg och se på när Kamal i Floby IF möter Kinnarp något:)


Några trötta pöjkar från bussen!


Tre små söta grisar!


Sötisarna Cissi och Sanna


Jonas och Laakso


Elias:)






THE SEVENTH AND ALMOST LAST DAY

Har faktiskt inte så mycket att säga.. jag känner mig helt deppig, nästan gråtfärdig. Jag vet inte om det är för att jag vill åka hem eller för att det är att jag vill stanna..
Idag har det i alla fall vart varken sol eller bad.. tråkigt. Städat hela dagen












THE INSIDIOUS

Alla jag har pratat med har tyckt att den va skit läskig, så igår så bestämde vi, i konfagruppen, oss för att se på den. Jag var inte med från början och jag ville inte börja mitt i, så medan några av de andra kollade på den så hörde jag dem skrika typ 100 gånger. Sen så skulle jag på den, ensam! Jag bara satt och väntade på det läskiga men vafan, inget hände. Okej film ändå, men inte så jävla läskig som man förväntat sig.


DAY SIX.. EFTER

Hann inte ladda upp igår heller men nu ska ni få se lite bilder från bland annat våra olympiska spel. Innan det så skulle vi göra ett eget land, en egen flagga och en egen national sång. Faktiskt rätt kul även om vårat lag var typ... sämst(förutom på landet osv.)!haha
Efter olympiska spelen fick vi tacos till kvällsmat.












hugo gör sitt fantastiska framträdande:)

TYDLIGEN KLADDKAKANS DAG?

Det hade jag ingen aning om men det förklarar ju varför vi fick just kladdkaka till efterrätt idag. Något jag inte har berättat här från lägret är om maten. Kan säga att ikväll blir det tacos och morgondagens efterrätt är glass och jordgubbar. Men i alla fall, vad ska man säga? Grattis till alla kladdkakor, hihi¨



bild från google.se

BAD WEATHER

Just nu sitter jag inne vid datan och kollar lite bilder medan alla andra sitter och kollar på någon film som heter step up 3..? Väderet är inte speciellt bra idag.. Hade önskat att det va lite sol så att jag hade kunnat fylla på med lite färg in min bleka kropp.. Sen ska vi se scream 4 och the insidious. <------
klicka för att se movie trailer---------------------------------------------------------------------

DAY NUMBER FIVE...

... var det igår. Tyvärr kunde jag inte blogga innan jag la mig eftersom att jag satt i en halvtimme och försökte koppla upp internet men det gick inget vidare. Så jag får skriva lite nu istället!
Det var en hyfsat bra dag igår. Eller tja, den började i alla fall väldigt bra och jag hann sola i någon timme nere vid stranden, men sen på kvällen drog det in några regnmoln och då blev det filmtajm istället. Vi såg på jackass - the movie men jag somnade typ i soffan så efter 10 minuter gick jag in på mitt rum och somnade direkt.






RSS 2.0