-IF YOU TELL THE TRUTH, YOU DON'T HAVE TO REMEMBER ANYTHING

.
.
.
.
Sitter i soffan uppe hos moster och kollar på en massa söta killar medan jag väntar på att få skölja ur hårfärgen. Bara 20 minuter left.. Imorgon är jag ledig!! Tjoooohoooo. Har lite bilder från Öppethus som är tagna med min nya kamera som jag tänkte lägga upp imorgon.

-GISSA OM JAG ÄR LYCKLIG!



GISSA OM JAG ÄR LYCKLIG!! Har provat min kamera lite, och tyvärr så fattar jag inte riktigt allt.. Men det kommer väl med tiden! Här är en bild som jag tog då. Har ingen egen dator än vilket betyder att jag inte har photoshop men i'm gonna love those pictures anyway! puss

-IT'S NOT ENOUGH TO WANT TO KNOW THE TRUTH. YOU MUST KNOW WHERE TO LOOK FOR IT. AND THE TRUTH IS ELUSIVE, BECAUSE IT KNOWS WHERE TO HIDE.






Sorry, i was wrong. Again. Enligt my father ska vi varken köpa kameran idag eller på torsdag utan imorgon. Jipii ändå! Har precis varit med mamma och ätit på osterian, mums! Nu ska jag leta lite fakta, om vattenkraftverk, till min debatt imorgon... God bless me

-BUHU FML



Jättefin bild, ja vet. Och jätte bral liv jag har. Min fucking navelpiercing mår inte så bra.. Eller rättare sagt, jag fick ta ur den!? Fattar ni hur förjävligt det känns. Jag betalade fan 1000 spänn för den. FML.
Vet inte vad mer jag ska säga. Känner mig inte riktigt på humör nu. Skriver mer imorgon

-HUMANS ARE DESIGNED FOR MANY THINGS. LONELINESS IS NOT ONE OF THEM





What shall i say. Sorry? För att jag inte har bloggat på två dagar.. Faktiskt så har jag ångest men det känns ändå så jävla skönt. Blogga är nästan som en läxa, något man är tvungen att göra.. Idag kanske det inte blir så mycket bloggande heller eftersom att jag är hos pappa, men imorgon åker jag hem igen. Önskar bara att jag kan få den där jävla kameran snart... På torsdag sker det.

bild: alex pettyfer


-IT'S NOT BY THE WAY WE SAY, IT'S BY THE WAY WE DO. YOU CAN'T ASK TO BE ABSOLVED FOR A SIN THAT YOU INTEND TO KEEP HIDDEN






Måste börja med att säga att jag drogar sönder varm oboy! Har fruktansvärt ont i halsen, men sånt händer. Det är bara att bita ihop och fortsätta. Imorgon är det finally so:redovisning, och på fredag engelska inlämning.. Rätt mycket att göra alltså.

-YOU DON'T KNOW THIS YET, BUT LIFE ISN'T SUPPOSE TO BE LIKE THIS. IT'S NOT SUPPOSE TO BE THIS HARD







mums-mums! Årets första julmust? JA! Det är så sjukt gott att det är inte sant.. Kan inte vänta tills jul..
Nu har jag precis läst 50 sidor i min bok, bara 90 kvar och det måste bli klart idag. Men säger som Hajan, facebook viskar i mina öron att inte gå, och tyvärr fungerar det på mig..
See ya later..

- YOU NEED TO STOP THINKING ABOUT WHAT'S GONNA HAPPEN. YOU NEED TO FOCUS ON WHAT'S RIGHT INFRONT OF YOU.





Ojoj, mycket chill dag och framför allt vecka! Har bara en läxa denna veckan! En FUCKING läxa. Men, den är inte speciellt lätt. Efter världens goaste helg med bästa vännerna får man gå tillbaks till the reality. Ska snart fortsätta läsa i boken efter att jag har druckit upp min oboy.. mums.
ps. Har lite trångt med tid för bloggande just nu. Är ändå glad av allt jag har kunnat blogga almost var enda dag.. i'm proud.

-WHEN SOMEONE SAYS 'YOU HAVE CHANGED', IT SIMPLY MEANS YOU'VE STOPPED LIVING YOUR LIFE THEIR WAY


Hello. Har inte bloggat på ett tag nu. Igår var det tjejkväll hemma hos rojin med sham, mahira och vivi! Har aldrig haft det roligare haha. Imorgon så börjar skolan igen, unfortuantly. Har inte så mycket tid att skriva nu eftersom att jag måste fortsätta läsa i boken.
Talk to you tomorrow!

-FIGHT FOR YOUR OPINIONS, BUT DON'T BELIEVE THAT THEY CONTAIN THE WHOLE TRUTH, OR THE ONLY TRUTH







«Friday, friday..» Som alla vet är det fredag idag. Funderar på att kolla på UH-ligan (en fotbollscup som ungdommenshus i falköping arrangerar) ikväll men vi får se hur det blir. Just nu håller jag i alla fall på med att ändra om lite kläder. Ett par gamla byxor som jag, för ett tag sen, gjorde om till shorts ska nu få en liten • över i:et! Får se om jag hinner klart idag. Det märker ni eftersom att jag kommer lägga upp några bilder.
Talk to you later

-I'M GONNA FIND YOU, ONE WAY OR ANOTHER

Sitter och skriver ut en massa texter som vi ska ha till musiken. Vi (Adam, Anton, Vivi och Rickard) sjunga och spela I'm yours, men det är några veckor kvar men när vi spelar upp så kommer förmodligen att spela in och lägga upp!
Bloggar mer när jag kommer hem!


YOU CAN'T BUY HAPPINESS, BUT YOU CAN BUY ICE-CREAM, AND THAT'S KIND OF THE SAME THING


.


Usch, har hållt på med spanskan for a while nu. Behöver faktistk lite sömn så jag ska lägga mig och sova i tid, om det nu är i tid, för första gången denna vecka. Hate school. Imorgon är det so:redovisnig och no:förhör osv. Kommer antagligen blogga när jag kommer hem men just nu är inte mitt huvud riktigt med.
See ya.


THE MORE AVAILABLE HE GETS, THE MORE I PULL MYSELF AWAY



Har precis varit med vivi uppe på stan! Innan det så kom det en kärring och snodde Mathias (min låtsas-pappa) cykel som han totally älskar... osv. Orkar inte förklara allt förutom att hon stod och skrek som en bebis när vi sa att det va vår cykel.. Anyway så ska jag sova hos vivi i natt eftersom att vi har so redovisning imorgon.. måste förbereda.
ps. En gammal bild på mig och vivi♥

TO LOSE YOUR LOVE IS LIKE DYING. THE ONLY DIFFERENCE IS THAT DEATH IS THE END.

.

Har precis varit och ätit middag hos mina låtsas-farföräldrar. Har unfortanly inte åkt hem än och och vi får väl se när det sker.. Imorgon börjar skolan igen. Ser verkligen fram emot alla läxor.. fast intet. Hinner nog inte blogga så mycket i veckan heller, har bland annat redovisningar att förbereda osv, men vi får se, kanske kan uppdatera någon dag.
ps. älskar vädret idag också... «stormarna kommer och regnet det faller...»

I'M THE QUEEN OF MY OWN LIFE



Var i skolan i tre timmar idag!? Bra eller dåligt...? Tyckte inte om det speciellt mycket eftersom att vi bara skulle komma och redovisa, men självklart hade ju mer än hälften tre gånger så långa redovisningar än vad de skulle-.- Nu funderar jag på att börja med mina "havlåres-sysslor". Ska dra upp till meddo och leka sommar och sol.

ALL THE THINGS YOU SAID WHERE NEVER TRUE


.
Är fortfarande hemma hos viviann. Ska förbereda inför redovisningen imorgon. Ska också till skolan för första gången under denna veckan bara för att berätta vad vi gjort undet VISAN. Värt.... Men börjar i alla fall klockan 11. Nu har jag precis tränat med vivi genom att ha cyklat i luften i 3 minuter. Inte skönt men absolut inte jobbigt...(a)

DON'T TELL PEOPLE WHAT TO DO.

.
.
.
Usch, nu är jag helt slut. Är hos vivi och har bland annat cyklat till ica 15 minuter innan det stängde, och sen bakat en kladdkaka med caitlin. Hade tänkt att se filmen dumma mig (som den heter på svenska) men vi kommer nog se den imorgon bitti istället eftersom att jag/vi är sjuukt trötta nu.
ps. vi är lediga imorgon bitches.

I'M LIKE THE MOON. YOU CAN'T TOUCH ME, BUT I'M ALWAYS THERE.



Har precis varit uppe hos moster och ätit lite cheescake, mums. Strax runt 11.30 var jag uppe på stan och åt lite kinamat med sötungen medan hon hade rast, och ska snart upp igen för att kolla lite kläder.
Ska försöka hinna med att rensa garderoben idag också. Har rivit ut nästan alla kläder men har svårt att bestämma mig så hälften ligger fortfarande på golvet-.-


FIGHT FOR WHAT YOU WANT. YOU CAN CHANGE ITS MIND

.
Har precis kommit hem till Vivi nu. Fick cykla i det härliga regnet från den ena sidan av stan till den andra-.- Strax ska vi mysa framför filmen a walk to remember♥ Många säger att man tydligen gråter i den....? Någon som har sett den? Är den bra?

I'M JUST A LITTLE GIRL, STANDING IN FRONT OF A BOY, AND ASKING HIM TO LOVE HER





Ska ta en snabb-dusch innan jag cyklar iväg till vivi med min ny/gamla cykel! Har nämligen jobbat klart nu så jag är ledig fram till fredag, då det är redovisning. Synd bara att jag ändå kommer att få gå upp tidigt imorgon eftersom att det är vivis tur jobba. Men hon är så jävla rädd så jag får ställa upp...
ps. Vivi visade klippet igår och jag måste verkligen se filmen! Har aldrig sett sötare unge. Warning, skrattattack.

DON'T FORGET ABOUT YOURSELF.



Helgen är slut. En ny vecka har precis börjat. Inte min favorit. Har varit på «visa» idag, gick rätt okej, så ska jag dit imorgon igen. Rätt chill ändå. Borta från skolan i alla fall, och det är ju inte precis min starkaste sida så... Snart ska jag äta med familjen och läsa en bit i engelskan. Bloggar mer ikväll♥

THE FIRST OF OCTOBER!





Just another lugnt lördag. Är hos pappa så kommer nog sitta här eller se på film ikväll. Det är första oktober och det har varit kanon väder idag! Saknar dock vintern, inte normalt för att vara mig men...
Här kommer lite bilder som jag tog förra gången jag va här. See ya


RSS 2.0